Son Dakika Haberler

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları | 24 30 Ağustos 2020 burç yorumları

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları | 24 30 Ağustos 2020 burç yorumları
Okunma : Yorum Yap

Günlük ve haftalık burç yorumlarını merak eden  burç severler için 24-30 Ağustos haftalık burç yorumları burcunuz ile ilgili tüm merak ettikleriniz, içeriğimiz de mevcuttur. İşte 24-30 Ağustos haftalık burç yorumları, Ağustos ayı burç yorumları…

24-30 AĞUSTOS HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları

Sevgili Koçlar;

Haftaya finans konularının ön plana çıkacağı etkilerle başlıyorsunuz. Ödemeler, alacaklar, kredi gibi konularda gelir gider dengesini korumak isteyeceğiniz bir etki oluşabilir. Beklentileriniz de ani değişiklikler söz konusu olabilir. Pazartesi günü kesinleşen ve etkisi hafta sonuna kadar sürecek olan Mars Satürn karesi kariyer konularınızda biraz daha dikkatli ilerlemeniz gerektiğini göstermekte. Özellikle otorite figürleriyle oluşabilecek agresyon içeren durumlar söz konusu olabilir.

Koç Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır Tıklayınız

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları

Sevgili Boğa;

Haftaya ikili ilişkiler, evlilik, beraberlik ve ortaklık gibi konuların daha ön planda olacağı etkilerle başlıyorsunuz. Ani duygu değişimine bağlı agresyonlu durumlar oluşabilir. Pazartesi günü kesinleşen ve etkisi hafta sonuna kadar sürecek olan Mars Satürn karesi uzak alanlarda bulunan kişiler, yabancılarla olan işler, hukuksal konular, eğitim alanınız ya da uzak akrabalarınızı içeren konular üstünde etkisini gösterecek. Beklenmedik olaylar söz konusu olabilir. Aldığınız kararlarda gecikmeler ya da kısıtlayıcı etkiler oluşabilir. Otorite figürlerinden doğacak baskı ya da yetersizlik duygusuyla oluşabilecek zorlanma hissi söz konusu olabilir. Öfke kontrolünü elde tutarak ani kararlar almadan daha çok yapıcı ve disiplinli şekilde ilerlemeye özen gösterin.

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları

Sevgili ikizler;

Haftaya günlük planlarınız, çalışma koşullarınız, sağlık konularınızın daha ön plana çıkacağı etkilerle başlıyorsunuz. Bir yandan beklenmedik gelişmelerle oluşabilecek plan değişiklikleri söz konusu olurken, diğer yandan bazı maddi kazançlarda karşınıza çıkabilir. pazartesi günü başlayacak ve tüm hafta etkisi hissedilecek olan Mars Satürn karesi finans konularında özellikle ileriye yönelik planlarınızda oldukça dikkatli hareket etmeniz gerektiğini göstermekte. Risk alacağınız durumlardan uzak durmalı ödemelerinizi oldukça dikkatli gözden geçirmeli, sosyal çevreniz bağlantılı riskli durumlara girmemenizi öneririm. Yatırım gibi durumlar söz konusuysa bu hafta beklemede kalarak hareket etmelisiniz.

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları

Sevgili Yengeç;

Haftaya aşk, çocuklar, hobileriniz ya da yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız konularla başlıyorsunuz. aşk ve sosyal alandan denge kurmakta zorlanabilir, ani duygu değişimi gibi durumlar oluşabilir. Pazartesi günü kesinleşen ve etkisi tüm hafta sürecek olan Mars Satürn karesi ikili ilişkiler, beraberlikleriniz ve kariyer konularınızı içeren alanda etkisini gösterecek. Özellikle ortak çalıştığınız kişilerle oluşabilecek otorite baskıları ortaya çıkabilir. İletişim biraz daha agresyonlu bir tutum içerisine dönüşebilir. Sakin tavırla fazla baskı uygulamadan ilerleme kaydetmelisiniz. Otorite figürleriyle iletişiminizi daha yapıcı bir dengede tutmaya özen gösterin.
Salı günü oluşan Merkür Uranüs üçgeni olumlu beklenmedik planları karşınıza çıkarabilir. Özellikle iş kaynaklı maddi konularda yeni projeler ya da fırsatlar söz konusu olabilir. Yakın çevre alanından alacağınız bir destek söz konusu olabilir.

 

Yengeç Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır Tıklayınız

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları

Sevgili Aslan;

Haftaya ev, aile, yuva konularının daha çok gündemde olacağı etkilerle başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde dengede kalmak biraz zor olabilir. Ani duygu değişimine bağlı gündemler söz konusu olabilir. Pazartesi günü kesinleşen ve tüm hafta etkisi hissedilecek olan Mars Satürn karesi günlük planlarınızda zorlanmalar olabileceğini göstermekte. Yabancılar ya da uzak alanda bulunan kişilerle oluşan işleriniz varsa otorite figürleriyle olan iletişiminize oldukça dikkat etmeniz gerektiğini göstermekte.

Baskılayıcı durumlar söz konusu olmakla beraber yetersizlik hissinin de oluşacağı durumlar oluşabilir. Agresyon artacağı için olayların gidişatı bir anda değişebilir. Sakin ani kararlar almadan daha yapıcı ve disiplinli bir şekilde ilerlemeye özen gösterin. Salı günü oluşan Merkür Uranüs üçgeni iş ve kariyer konularınız da maddi kazanç oluşturabileceğiniz desteği ve planları karşınıza çıkarabilir. Ani gelişecek olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.
Perşembe günü etkili olacak olan Venüs Neptün üçgeni finans konularında beklenmedik olumlu bir gelişmeye işaret etmekte. Alacak, kredi ya da ekstra bir ödeme beklentiniz varsa oluşabilecek bir gelişme olumlu fırsat yakalamanıza neden olabilir.

Aslan Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır Tıklayınız

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları

Sevgili Başak;

Haftaya yakın çevre, kardeşler, eğitim ve iletişime dayalı konuların daha çok ön planda olacağı etkilerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü kesinleşen ve etkisi hafta boyunca hissedilecek olan Mars Satürn karesi ödemeler, alacaklar, aşk ve çocuklar alanında etkisini gösterecek. Kredi, ödeme vb gibi konularda fazla riskli durumlara girmemeniz gerektiğini unutmayın. Vergi gibi konularınız gündemdeyse daha dikkatli ilerlemeniz gerekebilir. Baskı, kısıtlanma ya da yetersizlik gibi duygular hissedebilirsiniz. Daha sistemli ve disiplinli ilerlerseniz yararlı etkiler elde edebilirsiniz

Başak Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır  Tıklayınız

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları

Sevgili Terazi;

Haftaya maddi konular gelir dengesi, kazançlarınızın oluşumunu içeren konuların daha ön plana çıkacağı etkilerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü kesinleşen ve etkisi tüm hafta sürecek olan Mars Satürn karesi evlilik, ortaklık, ev aile ve yuva konularınızı oluşturan alanda etkisini gösterecek. Hayatınızda otorite oluşturan kişilerle bazı stresli durumlar gündeme gelebilir. Planlarınızda değişiklik, ertelenme ya da gecikme gibi durumlar oluşabilir. Üzerinizde oluşan baskı sizi biraz daha yetersizlik duygusuna çekebilir. Ani kararlar stresli durumlar yaratmak yerine planlarınızı yeniden gözden geçirerek daha sistemli ve disiplinli ilerlemeye özen gösterin. Gözden kaçırdıklarınıza odaklanmanız olumlu etki altına girmenize yardımcı olabilir.

Terazi Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır  Tıklayınız

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları

Sevgili Akrep;

Haftaya ayın sizin burcunuzda ilerlemesiyle başlıyorsunuz. Kendinize yönelik planlar daha çok önem kazanırken enerjinizi de daha rahat kullanacağınız etki altında olacaksınız. Pazartesi günü kesinleşen Mars Satürn karesi yakın çevrenize bağlı kişiler, kardeşler ve iletişim alanındaki zorlukları daha görünür hale getirebilir. Çalışıyorsanız çalışma arkadaşlarınızla oluşacak iletişim problemleri ya da otorite figürleriyle olan anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Planlarınızda çok rahat ilerleme sağlayamayacağınız olumsuz durumlar oluşabilir.

Üzerinizde oluşacak baskı hissi otorite kurmanızı zorlaştırabilir. Ani kararlar almadan daha sakin ve disiplinli ilerlemeye gayret gösterin. Salı günü kesinleşen Merkür Uranüs üçgeni sosyal alandan alacağınız desteği ortaya çıkarabilir. Beklenmedik bir haber planlarınızda olumlu bir değişikliği devreye sokabilir. Ortaklaşa oluşan işleriniz varsa maddi kazanç elde edeceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Akrep Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır Tıklayınız

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları
24-30 Ağustos haftalık burç yorumları

Sevgili Yay;

Haftaya biraz enerjiniz düşük başlayabilirsiniz. Çok fazla görünür olmadan daha içinize ve ruhunuza çekilerek ilerleyeceğiniz bir hafta başı olabilir. Pazartesi günü kesinleşen Mars Satürn karesi aşk, çocuklar ve maddi alanınızda etkisini hissettirecek. Özellikle para konularında zorlanmalar varsa daha görünür bir hal alabilir. Risk aldığınız durumlarda sıkışıklıklar oluşabilir. Üzerinizde oluşan baskıyla yanlış kararlar almanız olası. Sakin ve disiplinli hareket etmeye özen gösterin.
Salı günü etkisi oluşan Merkür Uranüs üçgeni çalışma koşullarınızda oluşabilecek bir fırsata işaret etmekte. İş alanından alacağınız olumlu bir haber yeni planlar içerisine girmenize yardımcı olabilir.

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları
24-30 Ağustos haftalık burç yorumları

Sevgili Oğlak;

Haftaya sosyal çevre, arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonların daha çok gündeminizde olacağı etkilerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü kesinleşen Mars Satürn karesi ev, aile yuva konularınızı ön plana çıkaracak. Özellikle otorite figürleriyle denge kurmakta zorluk çekebilirsiniz. Üzerinizde oluşacak baskı ya da siz otorite kuramadığınız için daha baskıcı bir tutum içerisine girebilirsiniz.

Kısıtlanma hissiniz artacağı için agresyonunuz biraz artabilir. Sakin ani kararlardan uzak durarak sistemli ilerlemeye gayret edin. Yapıcı tutum içerisine girerseniz daha olumlu etkilerle karşılaşabilirsiniz. Salı günü kesinleşen Merkür Uranüs üçgeni uzak alanlardan ya da yabancılardan alacağınız olumlu haberleri gündeminize getirebilir. Yeni bir fikir ya da proje söz konusu olabilir. Yaratıcılığınız biraz daha fazla olacağı için fikirlerinizi ortaya çıkarmak çok daha kolay olacaktır. Perşembe günü Venüs Neptün olumlu açısı devrede olacak. İkili ilişkileriniz olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Ortaklaşa işleriniz varsa maddi kazançlar elde edeceğiniz fırsatlar oluşabilir.

Oğlak Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır Tıklayınız

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları

Sevgili Kova;

Haftaya iş kariyer konularınızın daha çok ön plana çıkacağı etkilerle başlıyorsunuz. Daha çok dış alanda etkin olacağınız etkiler oluşacaktır. Pazartesi günü kesinleşen Mars Satürn karesi yakın çevre, kardeşler alanından etkisini gösterecek. Uzun zamandır içsel olarak hissettiğiniz baskı daha çok ön plana çıkabilir. İletişim kurmak biraz zorlaşabilir ya da otorite figürleriyle anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Planlarınızda ani değişim göstermeden daha kuralcı ve sistemli ilerlemeye özen gösterin.

Salı günü Merkür Uranüs üçgen açısı devrede olacak. Aile alanından alacağınız destek finans konularında olumlu bir gelişme sağlayabilir. Beklenmedik fırsatlar ödemeler konusunda rahatlama sağlayabilir.
Perşembe günü oluşan Venüs Neptün üçgeni yine maddi konularda olumlu bir gelişme ortaya çıkarabilir. Çalışma koşullarınızda oluşabilecek bir fırsat maddi kazanca dönüşebilir.

24-30 Ağustos haftalık burç yorumları

Sevgili Balık;

Haftaya uzak alanlardan oluşabilecek haberler, yabancılarla yapabileceğiniz işler ya da eğitim konularının daha etkili olacağı bir enerjiyle başlıyorsunuz. Pazartesi günü kesinleşen ve etkisi tüm hafta hissedilecek olan Mars Satürn karesi parasal konular ve sosyal alanınıza dikkat çekecek. Maddi konularda ileriye yönelik planlarınızda aksamalar, engellemeler oluşabilir. Maddi konularda kısıtlanma yaşayabilirsiniz.

Üzerinizde oluşacak baskı yetersizlik duygusu yaşamanıza neden olabilir. Ani kararlardan ya da öfke ile atılacak adımlardan uzak durarak ilerleme sağlayın. Salı günü oluşan Merkür Uranüs üçgeni ikili ilişkileriniz ya da yakın çevrenizden oluşabilecek bir fırsata işaret etmekte. Beklenmedik olumlu haberler yeni planlar içerisine girmenize yardımcı olabilir. yeni projeler içerisine dahil olacağınız durumlar söz konusu olabilir.

Perşembe günü oluşacak Venüs Neptün üçgeni aşk alanından beklenmedik olumlu gelişmeleri ortaya çıkarabilir. Yeni bir aşk başlangıcı ya da ilişkinizde hayal ettiğiniz bir durumu gerçekleştirebilir. Siz yine de gerçekçi adımlarla büyük beklentilere girmeden ilerlemeye özen gösterin.

Balık Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır Tıklayınız

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)