Son Dakika Haberler

25 31 Ocak Haftalık Burç Yorumları 2021

25 31 Ocak Haftalık Burç Yorumları 2021
Okunma : Yorum Yap

25 31 Ocak Haftalık Burç Yorumları 2021, Haftalık Burç Yorumları, burç yorumunu okumak isteyen astroloji severler için 25 31 Ocak burç yorumlarını haberimizde derledik. 

25 31 OCAK HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Sevgili Koç burcu:

Haftaya Ay’ın sizin burcunuzda ilerlemesiyle başlıyorsunuz. Öğle sonrası daha uyumlu ve planlara hakim bir şekilde ilerleseniz de olaylara yaklaşımınız fazla tepkisel olabilir ani öfkelere karşı temkinli olmanızda yarar var. Pazartesi günü kesinleşen ve etkisi hafta genelinde sürecek olan Jüpiter Uranüs karesi maddi konularda yapılanmanız gereken planlara, harcamalara ya da adım atacağınız yeni kazanç yollarına çok dikkat etmeniz gerektiğini göstermekte. Ani alacağınız kararlar sonrasında büyük krizler oluşturabilir.

Salı günü bu etkiye Mars Uranüs kavuşumu dahil olurken Jüpiter’in sert kontağı da etkin durumda olacak. Parasal konular, değer algınız, kazanç ve gider konularınız bu hafta hızlı gelişmeler oluşacak durumlarla sıklıkla karşınıza çıkabilir. Denge kurmakta zorlanabilir ya da temel oluşturamadığınız problemler yeniden karşınıza çıkabilir.

Koç Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır Tıklayınız

25 31 Ocak Haftalık Burç Yorumları 2021

Sevgili Boğa burcu:

Haftaya enerjiniz biraz düşük başlayabilir kendinizi daha çok geri planda tutma isteğinde olabilirsiniz. Pazartesi günü kesinleşen ve etkisi hafta genelinde sürecek olan Jüpiter Uranüs karesi iş ve kariyer konularınızda bazı sorunları daha belirgin hale getirebilir. İş kaynaklı gündemlerde kararlarınız önce maddi çıkarlarınız doğrultusunda olmalı. Ani gelişecek durumlarda daha sakin ve aceleci olamadan olayları değerlendirmeye çalışın.

Salı günü bu etkiye Mars Uranüs kavuşumu dahil olacağından olaylar hızlı gelişecek durumlarla karşınıza çıkabilir. Özellikle ucu maddiyata dayalı konularda fikirlerinizi daha objektif tutmaya özen gösterin. Hırs, ısrarcı tutum ya da agresyonla alınacak kararlar bu hafta sadece zararlı durumları ortaya çıkarır sakin olmaya ve oluşacak konuları yönlendirmemeye gayret edin.

25 31 Ocak Haftalık Burç Yorumları 2021

Sevgili İkizler burcu:

Haftaya sosyal planlarınız, arkadaşlarınızla oluşturacağınız organizasyon konuları ya da iş kaynaklı maddi kazançlarınızın ilerleyişi ile ilgili gündemlerin daha çok ön plana çıkacağı etkilerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü oluşan ve etkisi tüm hafta sürecek olan Jüpiter Uranüs dik açısı uzak alan bağlantılı işleriniz, eğitim, yurtdışı konuları ya da hukuksal alanlarda ani gelişecek olayları ön plana çıkarabilir. Beklemediğiniz krizler, fikirsel çatışmalar planlarda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Her ne kadar maddi konuları içeren alandan bu etkiyi almasanız da oluşacak gündemlerin ucu maddi sorunlara neden olabilir.

Salı günü bu etkiye Mars Uranüs kavuşumu dahil olacağından öfke kontrolüne dikkat etmeniz, sakin ve objektif kararlarla hamle yapmanız size daha yararlı sonuçlar kazandıracaktır.

25 31 Ocak Haftalık Burç Yorumları 2021

 

Sevgili Yengeç burcu:

Haftaya uzak alanlardan alacağınız haberler, eğitim ya da varsa yabancılarla ortak işlerinizi konu alan durumların daha çok gündeminizde olacağı etkilerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü kesinleşen ve tüm hafta etkisi sürecek olan Jüpiter Uranüs karesi sizi ilişkiler alanında biraz zorlayabilir. Evlilik, ortaklık, beraberlik gibi konular bu hafta ani gelişecek olaylarla farklı yönlere gidebilir. Fikir çatışmaları, özgürlük arayışı ya da bazı konularda artık isyan edeceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Salı günü bu etkiye Mars Uranüs kavuşumu dahil olacağı için sakin kararlar almaya özen gösterin. Ani sonlanmalar istemiyorsanız olayları orta noktada değerlendirmeye çalışın.

Salı günü Güneş’in de Kova burcuna geçmesiyle beraber önünüzde ki sürecin evlilik, ortaklık gibi konuların olacağını gösteriyor. Her ne kadar bu hafta zorlayıcı etkiler olsa da genel olarak yeni kararlarla daha olumlu bir yol alacağınız bir zaman dilimine gireceksiniz.

 

Yengeç Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır Tıklayınız

25 31 Ocak Haftalık Burç Yorumları 2021

Sevgili Aslan burcu:

Haftaya iş ve mesleki konularınızın daha aktif bir şekilde gündeminizde olacağı etkilerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü kesinleşen ve tüm hafta etkin olan Jüpiter Uranüs zorlayıcı açısı ödeme, alacak, kredi ya da dış alanda oluşan finans konularınızda beklenmedik gelişmeleri buna bağlı planlarınızda oluşacak ani değişiklikleri ortaya çıkarabilir. Borsa ya da buna benzer durumlarla ilgili yatırımlarınız varsa bu hafta çok daha dikkatli adımlar atmanızda yarar var. Parasal konularda oluşacak değişikliklerde ani kararlar almamaya özen gösterin.

Bu etkiye Salı günü Mars Uranüs kavuşumu dahil olacağı için yine maddi konularda oluşan olaylar agresif durumlar ortaya çıkarabilir. Planlarınızda hızlı gelişmeler söz konusu olabilir ya da beklediğiniz bir alacak ya da ödeme gibi durumlar varsa gecikmeler oluşabilir. Sakin ve fırsatları fark ederek hareket etmeye çalışın.

Aslan Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır Tıklayınız

25 31 Ocak Haftalık Burç Yorumları 2021

Sevgili Başak Burcu:

Haftaya finans kaynaklı konuların daha çok ön planda olacağı hızlı gelişmelerle bazı yeni yollar elde edeceğiniz etkilerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü kesinleşen Jüpiter Uranüs karesi çalışma koşullarınız, sağlık konularınız, uzak alan bağlantılı kişilerle iş planlarınız ya da eğitim durumlarınızı içeren konularda bazı zorlanmalar oluşturabilir. Bu konularda ani gelişmeler, planlarınızda oluşacak olumsuz değişiklikler ya da fikirsel uyuşmazlıktan dolayı bazı sonlanmalar söz konusu olabilir. Salı günü bu etkiye Mars Uranüs kavuşumu ve bu iki gezegene yine Jüpiter’in olumsuz etkisi dahil olacağı için sakin ve düşünülmüş kararlarla hareket etmeniz önemli. Olaylar ani şekilde değişiklik gösterebileceğinden kazanç noktalarınızı göze alarak planlama yapmalısınız.

Salı akşam saatlerinde Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle günlük planlarınızda daha hareketli, çalışma koşullarınızda da daha etkin olabileceğiniz bir sürece başlayacaksınız. Sağlık konularına da önem vermeniz gereken bir zaman olabilir. Her ne kadar Güneş o alanda sizi güçlendirse de bazı sağlık sorunlarını da açığa çıkarabilir.

Başak Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır  Tıklayınız

25 31 Ocak Haftalık Burç Yorumları 2021

Sevgili Terazi Burcu

Haftaya ikili ilişkiler, beraberlikleriniz ya da varsa ortaklık gibi konuların daha çok gündeminize geleceği etkilerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü devam eden Jüpiter Uranüs dik açısı finans konularına ödeme ve alacak gibi durumlarda ki dengeye dikkat çekecek. Dış kaynaklı finans konularında beklenmedik durumlar oluşabilir planlarınız istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

Salı günü bu etkiye Mars Uranüs kavuşumu dahil olacağı için para konularında ani değişiklikler ya da beklenmedik ödemeler söz konusu olabilir. Risk alacağınız durumlardan uzak durmaya hızlı karar almamaya ve harcama dengenizi bu hafta stabil tutmaya özen gösterin.

Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber aşk hayatınız, çocuklar, hobileriniz, yaratıcılığınız, ortaya çıkarmak istediğiniz sanatsal becerilerinizi içeren konular 1 ay boyunca gündeminizi oluşturacak. Fikirlerinizi çok daha rahat uygulamaya geçeceğiniz, daha aktif ve göz önünde olacağınız yaratıcılığınızı konuşturacağınız süreci iyi değerlendirirseniz fırsatlar elde edeceğiniz bir dönem başlıyor.

Terazi Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır  Tıklayınız

25 31 Ocak Haftalık Burç Yorumları 2021

Sevgili Akrep Burcu:

Haftaya günlük planlarınızın ilerleyişi, çalışma koşullarınız ya da sağlık durumlarınızı içeren gündemler başlıyorsunuz. Pazartesi günü devam eden ve tüm hafta etkisi oluşacak olan Jüpiter Uranüs dik açısı ev, aile ve beraberliklerinizi içeren konulara dikkat çekecek. Ev alanında ya da birlikteliklerinizde bazı zorlanmalar ani gelişen olaylara yönelik bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Fikir anlaşmazlıkları ya da güven arayışını sorgulatan durumlar oluşabilir. Salı günü bu etkiye Mars Uranüs kavuşumu dahil olacağı için ani kararlar olayların gidişatını farklı yönlere götürebilir. Hafta genelinde sakin kararlar almaya eğer sonlanmalar yaşamak istemiyorsanız olayları farklı değerlendirerek ilerlemeye özen gösterin.

Salı gece saatlerinde Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber ev, aile ve yuva konularınız 1 ay boyunca daha sık gündeminizi oluşturacak. Güneş bu konularda size fikirlerinizi ortaya koymanız adına daha çok yardımcı olurken bazı noktalarda da özgürleşme isteğinizi artıracak.

Akrep Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır Tıklayınız

25 31 Ocak Haftalık Burç Yorumları 2021

Sevgili Yay Burcu:

Haftaya aşk hayatınızı içeren konular, çocuklarla ilgili gelişmeler ya da keyfinize yönelik alacağınız kararların daha çok gündeminizi oluşturacağı etkilerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü kesişen ve tüm hafta etkisi sürecek olan Jüpiter Uranüs kavuşumu çalışma koşullarınız, planlarınız, yakın çevre bağlantısıyla yürüttüğünüz işleriniz, eğitim, kardeşlerle ilgili konularda bazı zorlanmaları açığa çıkaracak etkiyi yaratabilir. Bu konularda ani gelişen durumlar söz konusu olabilirken fikir uyuşmazlıklarına bağlı bazı sonlanmalar söz konusu olabilir. Planlarınızda maddi konular ön plana çıkabilir ve buna bağlı bazı sorunlar yeni kararlar almanıza neden olabilir. Bu etkiye Salı günü Mars Uranüs kavuşumu dahil olacağı için bu hafta genelinde planlarınızda ki ani değişime hazırlıklı olmalısınız. Sağlık konularına ve kazalara da dikkat etmeniz gereken bir hafta olacaktır.

Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber önünüzde ki süreçte gündeminizi sıklıkla yeni girişim yapacağınız projeler, yakın çevre bağlantılı kişilerle oluşacak planlar ya da varsa eğitim konuları oluşturacak. İşiniz yayın medya ya da teknolojiyle ilgili ise size oldukça faydalı gelecek bir sürece adım atacaksınız.

25 31 Ocak Haftalık Burç Yorumları 2021

Sevgili Oğlak Burcu:

Haftaya ev, aile ve yuva konularının daha etkin olacağı gündemlerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü kesinleşen ve tüm hafta etkili olan Jüpiter Uranüs dik açısı maddi konuları ön plana çıkaracak. Para kaynaklarınızda risk alacak kararlardan özellikle uzak durmanız gerektiği ya da keyfe yönelik harcamalarda uzun vadede zararlı durumlar oluşabileceğini göstermekte. Aşk hayatınız ya da varsa çocuklara yönelik harcamalarda beklenmedik ani para çıkışları söz konusu olabilir. Kumar vb gibi alışkanlıklarınız varsa bu hafta riskli etkiler altında olduğunuzu bilmelisiniz. Salı günü bu etkiye Mars Uranüs kavuşumu dahil olacağı için bazı çatışmaları da ortaya çıkaracak etkiyi yaratabilir. İlişkilerinizde ucu maddiyata dayalı krizler söz konusu olabilir. Kararlarınızı düşünerek ve kazançlarınızı göz önünde bulundurarak almaya özen gösterin.

Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber maddi konularınızın hız kazanacağı bir sürece başlayacaksınız. Para kaynaklarınız yeni gelir oluşumları ya da elde edebileceğiniz fırsatlarla yeni planlar ortaya çıkaracağınız durumlar sıklıkla gündeminizi oluşturabilir.

Oğlak Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır Tıklayınız

25 31 Ocak Haftalık Burç Yorumları 2021

Sevgili Kova Burcu:

Haftaya iletişim, eğitim, yakın çevre bağlantılı kişilerle oluşturacağınız planlar ya da kardeşlerinizle ilgili gündemlerin ön plana çıkacağı etkilerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü kesinleşen ve etkisi tüm hafta hissedilecek olan Jüpiter Uranüs karesi ev, aile ve yuva konularında oluşabilecek ani olayları ortaya çıkarabilir. Ev ve ailenizi içeren konularda oluşacak hızlı gelişmeler karşısında bazı ani kararlar söz konusu olabilir ya da bazı sonlanmalar gündeminize gelebilir. Sakin yerinde kararlar almaya risk içerecek durumlar karşısında daha dikkatli olmaya özen gösterin. Salı günü bu etkiye Mars Uranüs kavuşumu dahil olacağı için çatışma oluşacak durumlar oluşabilir böyle durumlarda kazançlarınızı göz önünde bulundurarak uzun vadede düşünüp adım atmaya çalışın.

11-17 Ocak Haftalık Burç yorumları

Sevgili Balık Burcu:

Haftaya maddi konular, gelir dengeniz ya da kaynaklarınızın oluşumuyla ilgili konuların daha etkili olacağı gündemlerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü kesinleşen Jüpiter Uranüs karesi yakın çevre ya da kardeşlerle ilgili konularda beklenmedik gelişecek ani olaylar olabileceğine işaret etmekte. Planlarınızda yeni kararlar gündeminize gelirken bazı sonlanmalarda ani bir şekilde karşınıza çıkabilir. Salı günü bu etkiye Mars dahil olacağı için hızlı gelişecek olaylar karşında ani kararlar almanız gereken durumlar söz konusu olabilir. Güvene dayalı sorunlarınız varsa bu hafta bu konularda bazı sınanmalar yaşayabilirsiniz.

Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesi sizi hem zihinsel hem enerji olarak biraz geri plana çekebilir. Kendinizi günlük hayattan biraz izole edebilirsiniz daha çok geri planda kalarak sorunları içsel yönetme arzusunda olabilirsiniz.

Balık Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır Tıklayınız

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)