Son Dakika Haberler

Erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi

Erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi
Okunma : Yorum Yap

Erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi.. 24 Kasım yaklaşırken öğrenciler öğretmenlerine ne alabileceğini araştırıyor. Peki erkek öğretmene hangi hediyeler alınır? Hediye fikirleri neler? İşte detaylar…

ERKEK ÖĞRETMENE ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ

-Öğretmenler Gününe Özel Üstün Başarı Ödülü Plakasına, 40 karaktere kadar öğretmeninize özel mesajınızı yazdırabilirsiniz.

-Öğretmene Özel Ömürlük Ahşap Duvar Saati

-Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü Öğretmeninizi “okulun yıldızı” ilan edebilirsiniz.

-Mini bir kara tahta alıp üzerine “vereceğiniz not kadar, not alırsınız” yazabilirsiniz 🙂 (Şakadan anlayan bir öğretmen olması gerekir)

-Öğretmenler Günü Çikolataları Ambalajlarında “öğretmenler gününüz kutlu olsun” yazan 16’lı öğretmenler günü çikolatası Çiçeksepeti.com da bulabilirsiniz.

-Öğretmene Özel Text Poster Kanvas Tablo

-Sıfırcı Öğretmenlere Özel Bardak En çok verdiği not “0” olan öğretmeninize şaka ile karışık bir hediye verebilirsiniz.

– İsme Özel Şeffaf Kutuda Beyaz Kalem

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI UZUN 2020

● Dünyanın en değerli varlıkları olan siz Öğretmenler! Bugün, Türk Öğretmeninin Şeref Günüdür. Ona Olan Saygıyı Yenileme, Onun Yüceliğini Anma Günüdür. Böyle Anlamlı Bir Günde Hepinizi Sevgiyle, Candan Kutluyoruz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun!

● Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

● O sımsıcak sevgin her şeye değer öğretmenim hele o şefkatli bakışların içimi ısıtır öğretmenim sensin benim en iyi öğretmenim. Ögretmenler Gününüz kutlu olsun!

● Saymakla tükenmez faziletlerin, zamanen ödenen o bedellerin, kıvancındır üstün talebelerin, iftihar ediniz siz öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

ogretmen s Habernet

● Başöğretmen Atatürk’ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

● Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir. Öğretmen, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur.

● Bir gün dersem ki ben öğretmenim sen güneş kadar uzakta bile olsan her bakışımda gülümseyişini görürüm ışıksız açmazmış çiçek, gelmezmiş bahar inan seninle her mevsim bahar öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

● Siz öğretmenler “sevgi elçileri” siniz. Sınıfta yaşama sevinci, toplumda huzur, ülkede barış, meslektaşları arasında demokratlığın simgesisiniz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun!

Öğretmenler günü 2020

● Bir ülkenin geleceği öğretmenlerin yetiştireceği insanların elindedir. İşte bu yüzden bütün öğretmenler, geleceği aydınlatan kandiller gibidirler.

● Bir toplumun uygarlık düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

● Etrafımızı aydınlatarak, karanlıklara meydan okuyan siz değerli öğretmenimin ellerinden öperim.

● Öğretmenim bilir misin seni nasıl sevdiğimi? Sorsan bana nerede yerin gösteririm ben kalbimi. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

Öğretmenler günü 2020- habernett

● Sen bir ışık yolusun. Bizi hep aydınlatan bir bilgi kaynağısın türlü şeyler anlatan. Avukat, doktor, hâkim, hepsi senin eserin bu ülke, bu insanlar senindir öğretmenim. Her öğretmenler gününde, sevinçle çarpar kalbim. Gösterdi tüm gücünü sevgili öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

● Vatanın dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, başarılarının devamını dilerim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

● O sımsıcak sevgin her şeye değer öğretmenim hele o şefkatli bakışların içimi ısıtır öğretmenim sensin benim en iyi öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

● Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN…

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)