Son Dakika Haberler

Güneş Tutulması Hangi Burçları Etkileyecek?

Güneş Tutulması Hangi Burçları Etkileyecek?
Okunma : Yorum Yap

25 Ekim’de Akrep burcunda 2°derecede gerçekleşecek bir Güneş tutulması yaşayacağız. Peki, Güneş Tutulması Hangi Burçları Etkileyecek… 

GÜNEŞ TUTULMASI HANGİ BURÇLARI ETKİLEYECEK?

Akrep burcunda gerçekleşen tutulmalar dönüştürücü etkilere sahip olur. Ruhsal ve içseldir. Kendi içinde zorlukları olan ama değişim enerjisini barındıran bir tutulma. Tutulmaya Venüs’de dahil olduğu için, venüsyen bir tutulma bu. Venüs akrep burcunda, dürtüsel davranışları, para ve maddi değerleri zarara uğratır. Çünkü venüs aslında boğa burcunu yönetir. Akrep burcunda olduğunda ise para, maddiyat, öz değerler, ilişkiler zarar görür.

Koç burcu: Tutulma 8.evinde gerçekleşecek. Miras, ortaklaşa paralar, vergi, ameliyat, sigorta primlerini temsil eder. Maddi durumunuzda sürpriz gelişmelere açık olun. Ortaklaşa yapılan ya da eş ile yapılan bir parasal durumlar gündeminizde olabilir. Kredi işlemleri için ise daha dikkatli olunmalı. Maddiyat dışında ise burası cinselliğin evidir. Dolayısıyla fazla dürtüsel hareketlerde bulunabilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa venüsün de etkisiyle beraber bir operasyon durumunuz olabilir. Ya da tamamen estetik, güzelleşme üzerine bir operasyon yaşayabilirsiniz. 

Boğa burcu: Güneş tutulması 7. Evinizde gerçekleşiyor. Sizin için oldukça önemli bir tutulma bu. 8 Kasım’da meydana gelecek olan boğa burcunda ki tutulma, burcunuzda gerçekleşecek. Kadersel etkilerin başladığı döneme girdiniz diyebiliriz. Evlilik hazırlığında olabilirsiniz, evlilik fikri size artık daha ılımlı gelmeye de başlayabilir. İş birlikleri, ortak işler için görüşmeler yapabilirsiniz. Evli olan boğalar için ise eşle alakalı olaylar gündeme gelebilir. Eşin sağlığı, hamilelik durumu, kariyeriyle ilgili gündemleri olabilir. 

İkizler burcu: Güneş tutulması 6 . Evinizde gerçekleşiyor. İş ortamınızla ilgili olaylar görülebilir. İş adımları atabilirsiniz. Burası aynı zamanda sağlık evi olduğu için, enfeksiyon hastalıklarına karşı da dikkatli olmalısınız. Sağlığınızla ilgili bir diyet sürecine başlayabilirsiniz. Beslenme düzeniniz değişebilir. 

Yengeç burcu: Güneş tutulması sizlerin 5. Evinde gerçekleşiyor 5. ev, aşk, çocuklar, spekülasyon, hobiler, sahne sanatlarıdır. Bekar olan yengeçlere aşk gelebilir. Tutulmaya eşlik eden venüs sizleri yoğun bir aşka sürükleyebilir. Bebek sahibi olmak isteyen çiftlerin hayalleri gerçek olabilir. Sanal para birimlerine karşı da temkinli adımlar atmalısınız. 

Aslan burcu: Tutulmadan sizlerde ciddi olarak etki alıyorsunuz. Özellikle doğum haritanızda  0- 5 derecelerde kişisel gezegenleriniz varsa tutulmanın etkisini daha ciddi hissedeceksiniz. Güneş tutulması sizin 4. Evinizde gerçekleşiyor 4.ev yuva, atalar, anne, baba, topraklar ve mülk hatta miras konularını içerir. Yer değişimi, şehir değişimi, ev değişimi olasılıklar dahilinde. Ev içerisinde yapılacak olan yeniliklerde dahil bu yoruma. Bekar olan aslanlar için ise; evlilik gündemleri oluşmaya başlayabilir.  

Başak burcu: Güneş tutulması sizin 3. Evinizde gerçekleşiyor. Kendinizi geliştirmek adına eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz dikkat çekiyor. Taşınma- araç alım ya da satım işlemlerinizde hareketlilik olabilir. Yeni bir projeye başlamak adına anlaşma yapabilir imzalar atabilirsiniz. Kariyerinizi etkileyecek iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Önünüze çıkan fırsatları değerlendirirken bir sonraki adımı hesaplayıp ona göre davranacağınızdan şüphe yok 🙂

Terazi burcu: Güneş tutulması sizin 2. Evinizde gerçekleşiyor. Gündeminizde paranın önemli olduğu bir süreçtesiniz. Değer ve öz değer kavramlarını içselleştiriyorsunuz. İçten içe bir şeylerin hesabını yapıp içinize dönüyorsunuz. Kazançlarınızda yeni bir döngüye girebilirsiniz. Yeni kazanç yöntemleri kapınızı çalabilir, iş değiştirebilir ya da işe girebilirsiniz. 

Akrep burcu: Güneş tutulması sizin 1. evinizde. Tutulmadan direkt etki alıyorsunuz. Doğum haritanızda 0-6 derecelerde gezegenleriniz varsa etkileri daha yoğun ve hızlı yaşayabilirsiniz. Benliğinizi etkileyecek olan bu tutulma da değer arayışında olabilirsiniz. Görünüşünüzde imajınızda değişikliğe gidebilir, farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Güzelleşmek adına ufak dokunuşlar yaptırabilirsiniz. Aşk, sevgi, maddi konular tümüyle sizi ilgilendiriyor. Yeni bir iş, ya da kariyerinizde radikal bir değişime gidebilirsiniz. Evli olanların ise eş gelirinde gelişmeler olabilir. 

Yay burcu: Güneş tutulması 12. Evinizde gerçekleşiyor. İnzivaya çekildiğiniz, enerjinizin tükendiğini hissedebilirsiniz. İçsel bir sorgulama yaptığınız dönem olabilir. Daha önce farkına varmadığınız bir yeteneğinizin farkına varabilirsiniz. İlişkilerde ise gizli ilişkilere çekilebilir ya da güzel giden bir ilişkiniz varsa çok fazla dile dökülmemesi adına gizli saklı tutabilirsiniz. Bekar olan yaylar için ise geçmişten gelen tamamlanmamış ilişkiler kapınızı çalabilir, hesaplaşma sürecine girebilir ya da yarım kalmış aşkı sürdürebilirsiniz. 

Oğlak burcu: Güneş tutulması 11. Evinizde gerçekleşiyor. 11. Ev arkadaşlar, sosyal çevre, dernekler, hayallerimiz bu evin başlıca konularıdır. Yaptığınız herhangi bir işle alakalı bir hakediş ya da ödül alabilirsiniz. Takdir edilip kalabalıklar içerisinde gururunuz okşanabilir. İşinizle ilgili, çalışmalarınızla ilgili güzel sürprizler olabilir. İşle alakalı ise bu hakediş, buna bağlı olarak maddi gelirinizde artış olabilir. Geleceğinizi düşündüğünüz ilerisi için plan yaptığınız bir süreç olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir ekip çalışmalarında bulunabilirsiniz. 

Kova burcu: Güneş tutulması 10. Evinizde gerçekleşiyor. 10.ev şan, şöhret, kariyer, statü, başarı, prestij evidir. Doğum haritanızda 0-6 derecelerde gezegenleriniz varsa etkileri daha yoğun yaşayabilirsiniz. Yeni işe başlamak için girişimde bulunabilirsiniz. Yaptığınız başvurulardan dönüş alabilirsiniz ya da mevcut iş hayatınızda terfi alabilirsiniz. Evlilik kararı alabilir toplum önündeki statünüzde değişikliğe gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda bitişler ya da sağlam adımlar atabilirsiniz. 

Balık burcu: Güneş tutulması 9. Evinizde gerçekleşiyor. 9. Ev uzak yollar, inançlarımız, akademik eğitim, adalet hukuk, yurtdışı, uluslararası işleri temsil eder. Manevi olarak güçleneceğiniz bir süreç olabilir. Eğitim hayatınız hareketlenebilir, seyahatleriniz artabilir ve bu seyahat yolculuğunda biriyle tanışabilirsiniz. Hukuksal bir sorununuz varsa ve mahkeme sürecindeyse bu da çözüme kavuşabilir. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)