Son Dakika Haberler

Rüyada kendini uykuda görmek

Rüyada kendini uykuda görmek
Okunma : 1 Yorum

Rüyada kendini uykuda görmek, Rüyada kendini uyanık görmesi, rüyada uyuyan kimseyi uyandırdığını görmek ile ilgili tüm tabirler içeriğimizde…

RÜYADA KENDİNİ UYKUDA GÖRMEK

Rüyada uyanık durduğunu görmek dost ve arkadaşlardan ayrılığa işaret eder . Rüyasında uyanık kaldığını ve hiç uyuyamadığını dostlarından ayrı kalmakla yorumlanır.

BİR KİMSENİN KENDİSİNİ UYANIK GÖRMESİ 

Bir kimsenin rüyasında kendisini uyanık görmesi , iş yerinde doğru yolu takip etmesine , çirkin ve kötü şeylerden uzak durmasına ve ömrünün uzun olmasına işaret eder. Uyuyan bir kimseyi uyandırdığını görmek o kimsesi hak ve doğru yola sevketmeye işaret eder.

RÜYADA UYANMAK

Rüyada uyanmak, bir kimsenin rüyasında kendisini uyanmış görmesi , onun ciddi ve samimi olarak hareket ve ikbaline , tevbesine , ticaret ve kazancına , yolculuktan dönmesine işaret eder . Uykuda olup da uyandığını görmek , gafil olduğu bir işe vakıf olarak , çalışmaya ; bir uyuyanı uyardığını görmek , uyandırdığı kimseyi Hak yola irşada yorumlanmıştır.

Bir kimsenin rüyasında uzun zamandan beri uyanık olduğunu görmesi , rüya sahibi için çok uzun ömür olarak yorumlanır . Derin uykudan uyanarak hemen kalktığını görmek , din ve dünya işlerinde gayrete , ve israra işaret eder.

RÜYADA UYUYAN KİMSESİ UYANDIRDIĞINI GÖRMEK

Uyku rüyası , menfaatların ortaya çıkmamasına ve yüce Allah’ın insana vacip kıldığı salih amellerdem gaflet etmeye yorumlanır. Evlenmemiş bir kız için uyku rüyası , nikaha ve evlenmeye korkan bir kimsenin rüyasında kendisini uykuda görmesi , korkudan emin olmaya yorumlanır .

Bütün insanların uykuda olduklarını görmek , topyekun insanlar hakkında kötülüğe ve piyasanın pahalı olmasına işaret eder . Vali olan bir kimsenin rüyasında uyuduğunu görmesi valilikten azledileceğine yorumlanır.

Arkası üzerine uyuduğunu görmek , dünyada nail olacağı kuvvet ve kudrete işaret eder.

Rüyada uyumak , üzüntü , keder ve sıkıntının gitmesi ile yorumlanır. İbadet ehli bir kimsenin rüyasında uyuduğunu görmesi , mübarek bir yolculuğa çıkmaya , tenha bir köşeye çekilip , Yüce Allah’ı zikretmeye ve dünya zinetlerine rağbet etmeye yorumlanır.

Ağaçların altında uyuduğunu , sağına ve soluna yattığını görmek , neslinin çok ve devamlı olacağına işaret eder . Bir kabristanda , yol üzerinde veya bir kabir üstünde uyuduğunu görmek , hasta kimse için ölüme , sağlam kimse için de işsizliğe ve sıkıntıya işaret eder . Karnı üzerine yatıp uyuduğunu görmek , mük , mal ve evlad ile yorumlanır. Yan üstü yatıp uyuduğunu görmek,hastalık,ölüm ve hayır ile yorumlanır.

YORUMLAR (1)

  1. Peygamberimizin Gördüğü Rüya – Habernett – Habernett diyorki:

    […] Burhari’nin naklettiği uzun bir hadis-i şerif, Peygamberimiz gördüğü uzun Rüyayı bize bildirmektedir. Şöyle […]