Son Dakika Haberler

Yeni Hayat dizisi final mi yapıyor? Yeni Hayat dizisi neden final yapıyor?

Yeni Hayat dizisi final mi yapıyor? Yeni Hayat dizisi neden final yapıyor?
Okunma : Yorum Yap

Yeni Hayat dizisi final mi yapıyor? Yeni Hayat dizisi neden final yapıyor? Kanal D ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat dizisi 9. bölümde final yapacak.

YENİ HAYAT DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Kanal D‘de yayınlanan Yeni Hayat dizisi 9. bölümünde final yapma kararı aldı. Dizinin reytinglerinin düşmesi ve final kararı aldırttı.

YENİ HAYAT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yeni Hayat oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk‘un yanı sıra Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofiya Aksongur, Devrim Nas, Aziz Caner İnan, Nebil Sayın, Ayşe Tunaboylu, Begüm Akkaya, Furkan Kalabalık, Övül Özbay ve Seher Terzi yer alıyor. Yeni Hayat yönetmen koltuğunda Başak Soysal ve Cem Özüduru oturuyor.

Yeni Hayat dizisi final mi yapacak

YENİ HAYAT DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Özel Kuvvetler’den ayrılmış Yüzbaşı Adem, zengin ve saygın bir iş adamı olan Timur’un genç karısı Yasemin’i korumak için işe başlar. Bu iş Adem’in bambaşka bir hayata adım atmasına neden olur. Gizemli bir dünyaya ailesiyle birlikte girmek zorunda kalır. Oysa Adem, karısı Nevin ve küçük kızları Ece’yle beraber mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak Adem’in uzun süredir işsiz olması, yakın bir arkadaşı olan Bekir’in iş teklifini kabul etmesine sebep olur. Adem için katıldığı onca tehlikeli operasyondan sonra Timur’un genç karısı Yasemin’i korumak çok daha basit gibi görünür.

Ancak, Timur’un karanlık dünyası ve Yasemin’in sakladığı sırlarla dolu bu dünyada hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Adem bir yanda ailesi, diğer yanda korumakla yükümlü olduğu bu farklı kadın arasında hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıya kalacaktır.

Yeni Hayat dizisi oyuncuları kimler? Yeni Hayat dizisi konusu

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR?

Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Almanya’da Erglangen-Nürnberg Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olmuştur. Serkan Çayoğlu baba tarafından aslen Giresun Alucra’lıdır. Ümit Çırak ve Dolunay Soysert gibi isimlerden oyunculuk dersleri alan Serkan Çayoğlu oyunculuğa ilk kez 2012 yılında yayınlanan Kuzey Güney dizisi ile adım atmıştır.

Kiraz Mevsimi adlı dizide hayat verdiği Ayaz karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır. Ardından, Zeytin Tepesi, Hayatımın Aşkı, Börü gibi projelerde yer alan Serkan Çayoğlu şimdilerde TRT 1 ekranlarında ayınlanmakta olan Halka dizisinde Cihangir karakterine hayat vermektedir. Serkan Çağoğlu 1.88 metre boyunda, 85 kilo ve İkizler burcudur.

Serkan Çayoğlu’nun rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Halka (Cihangir) (TV Dizisi)
2017 – Börü (Kaya) (TV Dizisi)
2016 – Hayatımın Aşkı (Demir) (TV Dizisi)
2014-2015 – Kiraz Mevsimi (Ayaz) (TV Dizisi)
2014- Zeytin Tepesi (Burak) (TV Dizisi)
2012 – Kuzey Güney (TV Dizisi)

Yeni Hayat dizisi oyuncuları kimler? Yeni Hayat dizisi konusu

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 yılında Hollanda’da dünyaya geldi. Hollanda vatandaşı olan Melisa Aslı Pamuk kariyerinde ilk adımları küçük yaşlarda Hollanda’da yayımlanan bir dizide rol alarak adım attı. Daha sonra 2011 yılında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk, Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde temel oyunculuk dersleri aldıktan sonra birçok dizi ve filmde de rol aldı.

Hayatı ve kariyeri

2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L’Oréal Paris sponsorluğunda FOX’da yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011’de İstanbul’da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç’ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye’yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya’nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)’te temsil etmiştir.

Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye’nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda’da Amsterdam Üniversitesi’nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1,76 cm boyunda ve 58 kg olan Pamuk, 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelliğe on dört yaşında iken başlamıştır.

Pamuk, henüz on üç yaşında iken, 2004 yılında bir “Bos Bros. Film & TV Productions” ve “Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON)” ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda’nın yaptığı ve Hollanda’da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır.

Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde “Temel Oyunculuk” dersleri almıştır. Türkiye deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış.Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)